Blog

Ovenschotel met kabeljauw, witlof en mosterdroom

630 kcal / 10 min. bereiden / 40 min. oventijd / 4 personen Een groot voordeel aan ovenschotels: snel gemaakt en superlekker! Deze variant maak je met minikrieltjes, witlof en kabeljauw. De zelfgemaakte mosterd-room zorgt voor een subtiele pittigheid. 1) Verwarm de oven voor op 200 °C. Verdeel de krieltjes over de traybake of een […]

READ MORE

Terrine van zalm en rode biet en komkommer 

245 kcal / 25 min. bereiden / 6 uur wachten / 8 personen 1) Week de gelatine 5 min. in ruim koud water. Boen de citroen schoon, rasp ondertussen de gele schil en pers een halve vrucht uit. Snijd de andere helft in halve plakjes. Verwarm 1 el citroensap op laag vuur. Knijp de gelatine […]

READ MORE

Volkorenpasta met tonijn

650 kcal / 30 min. bereiden / / 4 personen 1) Snijd de peterselie heel fijn. Snijd de uien en knoflook fijn. Giet de tonijn af, maar vang de olie op. 2) Verhit de helft van de tonijnolie in een koekenpan op middelhoog vuur en bak de peterselie in 15 min. diepgroen. Voeg na 10 […]

READ MORE

Zalmfilet met proseccoroomsaus en gouden boerenkool

840 kcal / 45 min. bereiden / 20 min. oventijd / 4 personen 1) Verwarm de oven voor op 200 °C. Verdeel de boerenkool over de met bakpapier beklede bakplaat. Schep om met 1½ el olie (per 4 personen), peper en eventueel zout. Rooster 15-20 min. in het midden van de oven tot knapperig. Schep […]

READ MORE

Kabeljauwrollade met paprika en pankokruim

280 kcal / 50 min. bereiden / 25 min. oventijd / 4 personen / Visproduct bestellen 1) Laat de geroosterde paprika’s goed uitlekken. Snijd de basilicum met de stelen grof en hak fijn in het hakmolentje. Voeg de olie toe en mix 30 sec. Zeef de basilicum-olie in een kom, bewaar afgedekt in de koelkast […]

READ MORE

Vis bestellen voor  uw bedrijfsfeest

Vis op uw bedrijfsfeest‘Zo dat is ook weer geregeld.’ Het is donderdagmiddag en je legt als organisator van het jaarlijks bedrijfsfeest de laatste hand aan het terugkomend spektakel. Altijd weer een mooi moment, wanneer collega’s met hun partner en gezin komen eten bij het bedrijf. Zaterdagmiddag is het zover. Ineens schiet je wat te binnen. Je had de medewerker van de engineering beloofd, dat er vis […]

READ MORE
  • december 9, 2022
  • Blog

De geschiedenis van Vis

Lees hier een stukje geschiedenis over de visindustrie. Waar begon het allemaal? En hoe heeft het zich ontwikkeld. Eigenlijk is dit het begin. Ook voor Uwvishal.nl.  Dit verhaal is samengesteld door www.visbureau.nl.  “Er waren ook vissers die zelf het water inliepen en een net achter zich aan sleepten. Deze vissers vingen vooral garnalen en platvissen […]

READ MORE
  • augustus 24, 2020
  • Blog

Wij zijn geopend!

Wat een feest! Uwvishal.nl is geopend! Na een lange periode van onderzoek, creëren van een groot vis aanbod en het realiseren van de branding kunnen we eindelijk van start! “Wij gaan niet alleen voor kwaliteit, wij zijn kwaliteit.” Wij leveren kwaliteit door de lange ervaring in de vis. Maar die kwaliteit wil je graag ook […]

READ MORE