VERTEL HET ONS

MET EEN BERICHT

CONTACT OPNEMEN MET

UWVISHAL.NL

Als je contact wilt opnemen met Uwvishal.nl, zijn er verschillende manieren om dat te doen:

  1. Via het contactformulier op hun website: Uwvishal.nl heeft een contactpagina op hun website waar je een formulier kunt invullen met je naam, e-mailadres en je vraag of opmerking. Zodra je het formulier hebt ingevuld en verstuurd, ontvang je binnen enkele dagen een reactie van het Uwvishal.nl team.

  2. Per e-mail: Je kunt ook een e-mail sturen naar het Uwvishal.nl team. Het e-mailadres vind je op hun contactpagina. Vermeld in je e-mail je naam, e-mailadres en je vraag of opmerking. Het Uwvishal.nl team zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

  3. Telefonisch: Als je liever telefonisch contact opneemt met het Uwvishal.nl team, kun je het telefoonnummer vinden op hun contactpagina.

WIE WIJ ZIJN EN

WAT WIJ DOEN

Het online bestellen van verse vis is ontzettend eenvoudig. Ons assortiment aan visproducten is uitgebreid, eenvoudig toe te voegen aan uw winkelwagen en wordt geleverd in heel Nederland. Nog nooit was het bestellen van verse vis online makkelijk. Kunnen we u verblijden met een visje? Bestel het dan snel op uwvishal.nl of onlinevisbestellen.com .

Verse vis bestelt u online

U kunt makkelijk en snel de beste kwaliteit verse online vis bestellen in onze viswinkel. Kijk op uw gemak eens rond in onze webshop. Als u hulp nodig hebt bij het bestellen van uw vis dan staan we klaar om u te helpen. Want het persoonlijke van een lokale viskraam, vindt u online bij uw vishal. Wij zijn eenvoudig te bereiken via de mail, telefoon en sociale platforms zodat we u kunnen helpen bij het online bestellen van vis.

Een ruim assortiment verse visproducten staat online voor u klaar

Uw vishal biedt een divers assortiment garnalen, gerookte en verse vis, maar u vindt hier ook maaltijden en schaal- en schelpdieren. Staat uw vissoort er niet tussen? Neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken. Uw vishal heeft namelijk een breed netwerk zodat we eigenlijk altijd wel kunnen komen aan uw favoriete vissoort.

De lekkerste verse vis online

Uw vishal besteedt veel zorg en aandacht aan de kwaliteit van de vis die u online bestelt. Wanneer u kiest voor het online bestellen van vis bij uw vishal dan wordt uw bestelling vacuüm en gekoeld verpakt zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Hierdoor bent u verzekerd van de beste kwaliteit vis die er online te bestellen is. En door onze manier van werken staan we garant voor de kwaliteit van uw vis, vanaf onze vishal, tot op uw eettafel.

Verse vis thuisbezorgd 

Het is niet meer nodig om te wachten op uw favoriete viskraam, want het is nu mogelijk om uw vis online te bestellen bij uw favoriete viskraam. Een uitgebreid assortiment verse vis ligt voor u klaar in onze online toonbank. Wij bezorgen de verse vis door heel Nederland en komen dus ook graag bij u thuis. Het is namelijk onze passie om iedereen kennis te laten maken met de lekkerste vis van Nederland.

Van de zee, naar online verse vis verkopen

Wij zijn onderdeel van Vishandel Timmerman. De visserijtraditie van de familie Timmerman gaat terug tot het jaar 1880. In die jaren ventte grootvader met Zuiderzeevis, waaronder snoekbaars, paling, karper, bot en spiering. Halverwege de jaren zestig werd hier zeevis aan toegevoegd. In de daarop volgende jaren is het assortiment steeds verder uitgebreid.

Verse vis kan op veel verschillende plaatsen worden gevangen, afhankelijk van het type vis en de regio waarin je je bevindt. In Nederland wordt bijvoorbeeld veel verse vis gevangen in de Noordzee, het IJsselmeer, de Waddenzee en de Zeeuwse wateren. In andere delen van de wereld worden verse vissoorten gevangen in de oceanen, rivieren, meren en andere waterlichamen.

Het is belangrijk om te weten waar de vis die je koopt vandaan komt en hoe deze is gevangen of gekweekt. Dit kan helpen om ervoor te zorgen dat je vis koopt die duurzaam is gevangen of gekweekt, en dat kan bijdragen aan het behoud van de visbestanden en de gezondheid van de oceanen en andere waterlichamen.

Uw vishal verkoopt online de lekkerste vis

Kleinzoon Rolf en zijn compagnon David van der Toorn, zetten op een eigentijdse manier voort wat grootvader al in 1880 is begonnen. Met een moderne online viswinkel waar u op elk moment van de dag verse vis kunt bestellen. U koopt dus nog steeds dezelfde kwaliteit vis, maar dan online. Als het ware bestelt u uw vis rechtstreeks uit de zee. Verser zult u uw vis niet krijgen

uwvishal.nl / onlinevisbestellen.com