Volkorenpasta met tonijn

uwvishal online vis bestellen vis bestellen online webshop vis alle soorten vis uwvishal.nl uw vis hal vis kopen viswinkel online vishal-6-11
650 kcal / 30 min. bereiden / / 4 personen

1) Snijd de peterselie heel fijn. Snijd de uien en knoflook fijn. Giet de tonijn af, maar vang de olie op.

2) Verhit de helft van de tonijnolie in een koekenpan op middelhoog vuur en bak de peterselie in 15 min. diepgroen. Voeg na 10 min. de ui en knoflook toe en fruit 5 min. mee. Zet tegen het einde van de baktijd het vuur lager zodat het mengsel niet aanbrandt. Roer regelmatig.

3) Verwijder ondertussen de steelaanzet van de sperziebonen, laat het puntje zitten. Kook de bonen in ruim kokend water in 8 min. beetgaar en giet af. Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Boen de citroen schoon, rasp de gele schil en pers de vrucht uit.

4) Meng het peterseliemengsel, de rest van de tonijnolie en naar wens de olijfolie door de penne. Voeg de sperziebonen en het citroenrasp en -sap toe en meng goed. Verdeel de tonijn in stukken en meng erdoor. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Visproduct

320 g tonijn in olijfolie (klik hier om te bestellen)
80 g verse platte peterselie
4 rode uien
2 tenen knoflook
500 g verse sperziebonen
300 g volkorenpenne
1 citroen
2 el olijfolie

Online vis bestellen

Het online bestellen van verse vis is ontzettend eenvoudig. Ons assortiment aan visproducten is uitgebreid, eenvoudig toe te voegen aan uw winkelwagen en wordt geleverd in heel Nederland. Nog nooit was het bestellen van verse vis online zo makkelijk. Kunnen we u verblijden met een overheerlijk visje? Bestel het vandaag nog!

U kunt makkelijk en snel de beste kwaliteit online vis bestellen in onze viswinkel. Kijk op uw gemak eens rond in onze webshop. Als u hulp nodig hebt bij het bestellen van uw vis dan staan we klaar om u te helpen. Want het persoonlijke van een lokale viskraam, vindt u online bij uw vishal. Wij zijn eenvoudig te bereiken via de mail, telefoon en sociale platforms zodat we u kunnen helpen bij het online bestellen van uw vis.

Uw vishal besteedt veel zorg en aandacht aan de kwaliteit van de vis die u online bestelt. Wanneer u kiest voor het online bestellen van vis bij uw vishal dan wordt uw bestelling vacuüm en gekoeld verpakt zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Hierdoor bent u verzekerd van de beste kwaliteit vis die er online te bestellen is. En door onze manier van werken staan we garant voor de kwaliteit van uw vis, vanaf onze vishal, tot op uw eettafel.

Verse vis thuisbezorgd

Het is niet meer nodig om te wachten op uw favoriete viskraam, want het is nu mogelijk om uw vis online te bestellen bij uw favoriete viskraam. Een uitgebreid assortiment verse vis ligt voor u klaar in onze online toonbank. Wij bezorgen de verse vis door heel Nederland en komen dus ook graag bij u thuis. Het is namelijk onze passie om iedereen kennis te laten maken met de lekkerste vis van Nederland.

uwvishal.nl / onlinevisbestellen.com


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *