Ovenschotel met kabeljauw, witlof en mosterdroom

uwvishal online vis bestellen vis bestellen online webshop vis alle soorten vis uwvishal.nl uw vis hal vis kopen viswinkel online vishal-6-13
630 kcal / 10 min. bereiden / 40 min. oventijd / 4 personen

Een groot voordeel aan ovenschotels: snel gemaakt en superlekker! Deze variant maak je met minikrieltjes, witlof en kabeljauw. De zelfgemaakte mosterd-room zorgt voor een subtiele pittigheid.

1) Verwarm de oven voor op 200 °C. Verdeel de krieltjes over de traybake of een bakplaat, meng met de olie en breng op smaak met peper en eventueel zout. Rooster ca. 10 min in het midden van de oven.

2) Snijd ondertussen de onderkant van de stronken witlof. Snijd het witlof in de lengte in 4 parten, grote exemplaren in 6 parten. Ris de blaadjes van de takjes tijm. Meng de crème fraîche met 100 ml water, de mosterd en de helft van de tijm en breng op smaak met peper.

3) Haal de krieltjes uit de oven en verdeel over de bakvorm. Verdeel het witlof, 75 g geraspte kaas (per 4 personen) en kabeljauw erover en druk een beetje aan. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Giet de mosterdroom erover en bestrooi met de rest van de kaas en tijm. Bak in ca. 30 min. onder in de oven gaar.

Wat heb je nodig?

  • brownievorm: 28 x 21 x 7 cm
  • bakplaat: 39 x 24 x 2 cm

Visproduct

400 g kabeljauwfilets (Bestel hier)
600 g minikrieltjes
2 el milde olijfolie
4 stronken witlof
10 g verse tijm
200 g crème fraîche
100 ml water
2 el Groninger mosterd
175 g geraspte oude kaas 48+

Online vis bestellen

Het online bestellen van verse vis is ontzettend eenvoudig. Ons assortiment aan visproducten is uitgebreid, eenvoudig toe te voegen aan uw winkelwagen en wordt geleverd in heel Nederland. Nog nooit was het bestellen van verse vis online zo makkelijk. Kunnen we u verblijden met een overheerlijk visje? Bestel het vandaag nog!

U kunt makkelijk en snel de beste kwaliteit online vis bestellen in onze viswinkel. Kijk op uw gemak eens rond in onze webshop. Als u hulp nodig hebt bij het bestellen van uw vis dan staan we klaar om u te helpen. Want het persoonlijke van een lokale viskraam, vindt u online bij uw vishal. Wij zijn eenvoudig te bereiken via de mail, telefoon en sociale platforms zodat we u kunnen helpen bij het online bestellen van uw vis.

Uw vishal besteedt veel zorg en aandacht aan de kwaliteit van de vis die u online bestelt. Wanneer u kiest voor het online bestellen van vis bij uw vishal dan wordt uw bestelling vacuüm en gekoeld verpakt zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Hierdoor bent u verzekerd van de beste kwaliteit vis die er online te bestellen is. En door onze manier van werken staan we garant voor de kwaliteit van uw vis, vanaf onze vishal, tot op uw eettafel.

Verse vis thuisbezorgd

Het is niet meer nodig om te wachten op uw favoriete viskraam, want het is nu mogelijk om uw vis online te bestellen bij uw favoriete viskraam. Een uitgebreid assortiment verse vis ligt voor u klaar in onze online toonbank. Wij bezorgen de verse vis door heel Nederland en komen dus ook graag bij u thuis. Het is namelijk onze passie om iedereen kennis te laten maken met de lekkerste vis van Nederland.

uwvishal.nl / onlinevisbestellen.com


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *